Voor het lekkerste ijs van Haarlem ben je hier op het juiste adres. Al ons ijs wordt ambachtelijk gemaakt met verse melk, veel fruit. Je kan bij ijssmaken zien welke smaken er vandaag in de vitrine staan. Er is voldoende keus en je kan in de vitrine zien welk ijs er allergenen er in het ijs zitten. Kom dus snel langs. Vanaf eind februari tot begin oktober zijn we dagelijks open vanaf 12 uur. In maart april en september en oktober tot 21 uur, de tussenliggende maanden tot 22 uur. Wil je op de hoogte blijven van onze acties volg ons dan op instagram.

Kom snel kijken in onze verbouwde winkel. We zijn nu voorzien van een energiezuinige vitrine en kunnen 40 smaken ijs in deze vitrine plaatsen. De vitrine bespaart 70% energie ten opzichte van de oude vitrine. Daarnaast hebben we de hele winkel een update gegeven. Wat niet veranderd is is de smaak van ons ijs. Voor meer informatie over deze vitrine, klik hier.

Wij zijn weer open vanaf donderdag 7 maart.

Van donderdag 7 maart tot en met zondag 10 maart krijgt iedere klant een lot voor onze openingsloterij. Hiermee zijn heerlijke ijsprijzen te winnen.